Spel: Ghost Recon Wildlands

Nu har visserligen spelet Ghost Recon Wildlands varit ute på marknaden ett tag men jag tänkte ändå dela med mig av en recension på spelet som jag skrev under tiden som jag betatestade det.

Spelet innehåller en hel del känd utrustning och bjuder på stora möjligheter till taktiskt strid tillsammans med kamrater i multiplayer. Som vanligt har datorspel väldigt lite med vardagens krig och elände att göra, men GR:WL är ändå ett bra spel med som kan generera en del igenkännande nickar.

Sedan jag skrev min recension har två stycken expansioner (DLCs) släppts, Narco Road samt Fallen Ghosts.

Jag har fortfarande inte spelat igenom hela spelet så kan inte riktigt uttala mig om hur det står sig i ”endgame”, utan får återkomma om det.

Recensionen hittar ni här! (PDF)

    Kommentera